Ensimmäinen SATCY -lähetys kolahti postilaatikkoon tänään

Pitkästä aikaa päivitän tätäkin blogia! Syksy on ollut aivan kaoottinen töiden ja vapaa-ajankin suhteen. Iltakokouksia, koiratreenejä, yms pilvin pimein - ja aina tuntui, että koko ajan on vain siivottava. Lisäksi meille on tullut kuukausi sitten toinen koira: walesinspringerspanieli Wilma, joten kiirettä pitää, kun olen myös Wilmaa alkanut kouluttamaan. Koirien koulutusasioista voi lukea lisää treeniblogistamme täältä.

Hiekkaoliivin SATCY-vaihtoon kuitenkin halusin aivan välttämättä kiireestä huolimatta osallistua. Ensimmäinen SATCY -lähetys on saapunut. Sain tänään postissa aivan upeita kuvia ja kyllä täytyy myöntää, että kiireestä huolimatta askartelusormet syyhyävät nyt pahemman kerran :-D Tässä on kuva lähetyksen sisältämistä ihanista jutuista:

1108779.jpg

Kunhan saan joulusiivot tehtyä, ryhdyn taas askarteluhommiin :-) Onneksi minulla on 2 viikon joululoma edessä joulun aikana. SATCYNI oli osannut ottaa hyvin huomioon sen mitä olin kirjoittanut mieltymyksistäni. Vaikea alkaa analysoimaan yksityiskohtaisemmin, mutta erityisesti Satin skin powder keskellä yläreunassa herätti huomioni - ja keskellä alareunassa ruskea pussukka, josta roikkuu avain ja nyörejä, ja vasemmalla keskellä vintage -lapset linnun kanssa. Ja tytöt keskellä koiran kanssa :-) Ja noi vintage -naiset on aina ihania! Vielä täytyy aivan erikseen mainita se Hawaii-kuva toinen oikealta alareunassa. Ja olit vielä ottanut huomioon enkelinikin, ihania!  Pakko myös mainita että koirakiiltokuva vasemmassa yläreunassa on ihan kuin meidän Wilman rotuinen koira pentuna :-) Kiitos, oma salainen ystäväni ihanista kuvista, joista kaikki tulevat käyttöön! Erityisesti kiitos, että olit tehnyt vielä upean atc-kortinkin "saatekirjeeksi".