Nyt on arki koittanut ja olen palannut töihin. Viime viikko meni Alavudella äidin luona ja melkein hävettää tunnustaa, että vaikka kesä oli kauneimmillaan, minä istuin sisällä askarrellen atc-kortteja varastoon. Että sitä voikin jäädä koukkuun johonkin niin harmittomalta tuntuvaan asiaan. Oli pakko päästä vähän kokeilemaan. Laitan tähän nyt vähän pienemmät kuvat tekemistäni korteista, koska niitä on sen verran monta. Täytyisi varmaan luoda uusi Flickr-albumi kortteja varten, niin sinne saisi paremmat kuvat...

Tässä kortit, jotka lähtivät Hiekkaoliivin fantasia-vaihtoon. Huomasin vaihdon aivan viime tipassa. Nämä sain valmiiksi ajoissa....

761029.jpg

Ja tässä on ne, jotka minun alunperin piti tehdä ko. vaihtoon, mutta tajusin puolivälissä, että on pakko muuttaa suunnitelmia, koska ristipistotyöt ovat sen verran hitaita. Nämä valmistuivat sitten myöhemmin viikolla. Halusin tehdä ne valmiiksi, kun olin aloittanut.

761061.jpg

Sitten vielä yksi versio setistä. Aloin katsomaan, että haluaisin itsellekin samanlaisen keiju-kortin, kun tein vaihtoon. Ristipistoenkeli kun oli sinisävyinen ja nämä muut vihreitä. Pakkohan sellainen oli tehdä. sitten piti laittaa uusiksi vielä kolmas tekstikorttikin: sudenkorentohan on paljon parempi kuin kultalehti. Näistä kaksi alimmaista on saatavilla. Katso tarkemmin Flickr:istä.

761072.jpg

Fantasia-aiheesta syntyi vielä kolme hiema erilaista korttia, jotka odottelevat vielä lopullista omistajaansa omassa kokoelmassani (Flickr).

761146.jpg

Uutta leimasinta - ja ylipäätään leimasintekniikkaa - oli tietenkin myös pakko päästä kokeilemaan. Tässä vähän tuloksia. Meilaa, tai laita kommenttia, jos olet kiinnostunut korteista. Flickr-galleriasta näet ne suurempana:

761106.jpg
761129.jpg

Katsotaan mitä ehdin ja kuinka paljon on jatkossa aikaa tähän hommaan, kun arki taas alkaa. Joka tapauksessa ehdin osallistua viime viikolla Hiekkaoliivin järjestämään fantasia -atc-vaihtoon ja nyt on jo uutta putkessa, ja uuteen hiekkaoliivin vaihtoon pitäisi alkaa tekemään lintukortteja ja  yhteen toiseen vaihtoon kesämaisemia, lempiväreillä tehtyjä kortteja ja vintage-aiheisia.... Nyt se iski se atc-kärpäsen purema oikein kunnolla :-)